Lastbil

Filters

Showing all 4 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

4 products

 • kr 567 200 Kr exkl moms

  Ume Light-4s – Mer plats åt hästen och 4 passagerare

  I vår senaste version av hästlastbilen Ume Light åker hästarna i var sin spilta. 
Hästen har inget foderbord framför sig och det innebär att hästen har möjligheten att äta från golvet. 
På detta sätt får hästen i sig foder (eller vatten) på ett så naturligt sätt som möjligt. Hästen kan stå lös i spiltan eller bindas upp i två grimskaft. Ume Light-4s har ett baksäte för plats med 4 passagerare i hytten.
  kr 567 200 Kr exkl moms
  kr 567 200 Kr exkl moms
 • kr 554 500 Kr exkl moms

  Ume Light 3 – Mer plats för hästen

  I vår senaste version av hästlastbilen Ume Light åker hästarna i var sin spilta. Hästen har inget foderbord framför sig och det innebär att hästen har möjligheten att äta från golvet. På detta sätt får hästen i sig foder (eller vatten) på ett så naturligt sätt som möjligt. Hästen kan stå lös i spiltan eller bindas upp i två grimskaft. Ume Light-3 har inget baksäte, men den erbjuder ändå ett stort packutrymme bakom stolarna i hytten. Som standard levereras hästlastbilen med en singelstol för passageraren, men den går att extrautrusta med en soffa och det innebär att två passagerare ryms.
  kr 554 500 Kr exkl moms
  kr 554 500 Kr exkl moms
 • kr 528 500 Kr exkl moms

  Ume Light 2 – Maximalt utrymme för packning

  Ume Light-2 har ett 50 cm. längre packutrymme längst bak, jämfört med Ume-Light-1. Det innebär att t.ex. travtränaren kan ha möjlighet att rymma sin sulky där. Bilen har inget baksäte, men den erbjuder ändå ett rejält packutrymme bakom stolarna. Som standard levereras den med en singelstol men den går även att utrusta med en soffa, vilket innebär att två passagerare ryms bredvid föraren. Precis som i de övriga Ume Light-modellerna sitter du högt i den bekväma förarstolen, med full kontroll över lastbilen och trafiken. Då hästen åker baklänges blir den mindre känslig för bromskrafterna. Du kan också koppla på ett släp bakom Ume Light-2, för att få med ytterligare en häst eller två.
  kr 528 500 Kr exkl moms
  kr 528 500 Kr exkl moms
 • kr 555 500 Kr exkl moms

  Ume Light 1 – Maximal komfort och fyra passagerare

  Ume Light-1 är det snabbaste och komfortablaste sättet att transportera häst och upp till fem personer. Du sitter högt i den bekväma förarstolen med full kontroll över lastbilen och trafiken. Du kan också hålla en högre hastighet än med personbil och släp. Då hästen åker baklänges blir den mindre känslig för bromskrafterna. Du kan också koppla på ett släp, för att få med ytterligare en häst eller två. Ume Light-1 bygger på ett chassi från nya Renault Master. Umesläps påbyggnad är precis som släpen tillverkad av aluminium och sandwichelement. Det kombinerar hög styrka med låg vikt, vilket ger högre lastkapacitet samt lägre bränsleförbrukning. Hytten har sittplats för fem personer inklusive förare och dessutom sovplats för två personer.
  kr 555 500 Kr exkl moms
  kr 555 500 Kr exkl moms