Släp

Filters

Showing all 5 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

5 products

 • kr 126 080 Kr exkl moms

  B35 – Klassikern

  kr 126 080 Kr exkl moms
  kr 126 080 Kr exkl moms
 • kr 147 600 Kr exkl moms

  B60 Touring – Med sadelkammare stor nog att byta om i

  Det här är vagnen för den som behöver gott om plats för både hästar och människor. Sadelkammaren är så stor att du med lätthet kan byta om i den. Den erbjuder även väldigt bra packutrymmen som gör att du slipper ha utrustningen i bilen. Videon visar hur sadelkammaren i B60 ger gott om svängrum för både klädombyte och packning. Svarta slitskydd och innerdörrar ger en fräschare vagn. Ventilationen kommer att uppskattas av din häst. Vagnen har sidofönster med galler. Bommarna fram- och baktill har klicklås, för att enkelt kunna öppnas och stängas. Mittstolpen och mellanväggen har integrerade sprintar. Det förenklar in- och urlastning och eliminerar risken att tappa bort sprintarna. En ny greppvänlig dragrem gör det enkelt att stänga överluckan. För att vara så stor och rymlig är B60 ändå lätt. Det beror på karossen och chassit i aluminium- och sandwichkonstruktion. Boggiaxlar med fjädring som ger jämn gång och minimal krängning. Välj till extrautrustning utifrån dina och hästens behov.
  kr 147 600 Kr exkl moms
  kr 147 600 Kr exkl moms
 • kr 158 000 Kr exkl moms

  B50 – När hästen vill åka baklänges

  Vill du att din häst ska komma fram utvilad så låter du den åka baklänges i en B50. Det har visat sig att när hästen själv får välja ställer den sig helst med rumpan rakt eller lite snett bakåt mot färdriktningen. Då kan den ta upp bromskrafterna med baken, sin starkaste kroppsdel och spänner sig mindre under färden. Du kan lasta en eller två hästar på B50, där hästarna går in i släpets framdel och ut genom bakluckan. Det gör det enkelt att lasta, speciellt om du är ensam. Höjden på frontilastningen är hela 210 cm. En ny, greppvänlig dragrem gör det enkelt att stänga överluckan både fram och bak. Andra fördelar är klicklås till bommarna framtill, för enkel öppning och stängning. Mittstolpen och mellanväggen har integrerade sprintar. Det förenklar in- och urlastning och eliminerar risken att tappa bort sprintarna. Det nya sidofönstret är lätt att reglera och har galler för säkerhets skull. Nya dekaler utvändigt skiljer ut vagnen från tidigare årsmodeller. B50 har som de andra vagnarna, svarta slitskydd och innerdörrar, för en fräschare vagn invändigt. Välj till extrautrustning utifrån dina och hästens behov.
  kr 158 000 Kr exkl moms
  kr 158 000 Kr exkl moms
 • kr 127 760 Kr exkl moms

  B45 – när hästen inte gillar att backa

  Det finns många fördelar med en fronturlastad vagn. Att hästen inte behöver backa ut är tacksamt vid avlastning av ovana unghästar eller individer med mycket personlighet. Den delbara mellanväggen på B45 gör att hästen får bra svängrum när du leder ut den ur vagnen. Säkerheten är bättre med två utrymningsvägar om olyckan skulle vara framme. Dessutom kan det vara bekvämt att slippa böka med sulkyn för att få ut hästen när timmen blivit sen. Svarta slitskydd och innerdörrar ger en fräschare vagn och den förbättrade ventilationen kommer att uppskattas av din häst. Vagnen har sidofönster med galler. Bommarna har klicklås fram- och baktill, för att enkelt kunna öppnas och stängas. Mittstolpen och mellanväggen har integrerade sprintar. Det förenklar in- och urlastning och eliminerar risken att tappa bort sprintarna. En ny greppvänlig dragrem gör det enkelt att stänga överluckan. Nya dekaler utvändigt skiljer ut vagnen från tidigare årsmodeller. Vagnen är lätt, stark och stabil med kaross och chassi i vår aluminium- och sandwichkonstruktion. Boggiaxlar med fjädring som ger jämn gång och minimal krängning Välj till extrautrustning utifrån dina och hästens behov.
  kr 127 760 Kr exkl moms
  kr 127 760 Kr exkl moms
 • kr 132 640 Kr exkl moms

  B36 Touring – Praktiskt packutrymme

  Tänk så behändigt att ha sadlar, sulkyhjul, täcken och allt annat i släpet istället för i bilen. Om ekipaget ligger mycket ute på vägarna är det praktiskt att kunna lasta hästens utrustning direkt i släpet. B36 Touring är en B35:a med integrerad sadelkammare – för en bekvämare resa. Svarta slitskydd och innerdörrar ger en fräsch vagn och den förbättrade ventilationen kommer att uppskattas av din häst. Vagnen har ny modell av sidofönster med galler. Från och med årsmodell 2015 har bommarna fram- och baktill klicklås, för att enkelt kunna öppnas och stängas. Mittstolpen och mellanväggen har integrerade sprintar. Det förenklar in- och urlastning och eliminerar risken att tappa bort sprintarna. En greppvänlig dragrem gör det enkelt att stänga överluckan. Vagnen är lätt, stark och stabil med kaross och chassi i vår aluminium- och sandwichkonstruktion. Boggiaxlar med fjädring som ger jämn gång och minimal krängningVälj till extrautrustning utifrån dina och hästens behov.
  kr 132 640 Kr exkl moms
  kr 132 640 Kr exkl moms